Algemene voorwaarden

Zorgverzerzekeringvergelijken2018.nl
Zorgverzekeringvergelijken2018.nl doet haar uiterste best om jou als bezoeker te helpen bij het vergelijken van vele zorgverzekeringen. Zorgverzekeringvergelijken2018.nl verwijst gebruikers naar de websites van zorgaanbieders. Zelf bieden wij geen zorgverzekeringen aan. Alle content op Zorgverzekeringvergelijken2018.nl is eigendom van Zorgverzekeringvergelijken2018.nl. Zonder nadrukkelijke toestemming is het niet toegestaan om content van de website te gebruiken voor publicatie in welke vorm dan ook.

Reviews
Zorgverzekeringvergelijken2018.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect door de website ontstaat. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor content (waaronder reacties en ervaringen) die door bezoekers op onze website worden geplaatst. Wij kunnen geen garanties afgeven rondom de genoemde prijzen van zorgverzekeringen. Deze ontvangen wij van de zorgverzekeraars zelf en proberen wij zo accuraat mogelijk te houden.

De Algemene Voorwaarden
Indien u gebruikt maakt van Zorgverzekeringvergelijken2018.nl ga je daarmee ook akkoord met de geldende algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen op ieder moment wijzigen. Deze algemene voorwaarden kunnen op elk moment wijzigen, waardoor de oude algemene voorwaarden vervallen en de nieuwe algemene voorwaarden direct actief zullen zijn.